Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2016 12:23:39 - dixx

Může takový názor mít politický představitel ČSSD

Je odporné číst soukromou korespondenci, ale média uvedli jedno vyjádření nějakého poradce premiéra Novotného cituji: "To, co nám z voličského potenciálu zbylo, je sociálně frustrovaná, xenofobní a nacionalistická konzervativní levice". Jako voliče ČSSD mne to uráží a nejen mne. S kým tedy chcete jít do voleb? Koho tedy volit za 9 měsíců, když jako volič ČSSD jsem byl takto oznámkován poradcem předsedy ČSSD, kterého si stále u sebe drží pan Sobotka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2016 12:58:21 - Ing. Antonín Seďa
Pan Novotný je dlouholetý analytik Lidového domu a má své názory blízko ministru pro lidská práva. Z tohoto pohledu beru jeho vyjádření jako varování. Nicméně tak jako vy, ani já, nemohu souhlasit s takovou definicí voličů ČSSD. Já právě naopak vnímám voliče sociální demokracie za rozumné občany, kteří ví, že v jejím zájmu je, aby tu vládla ČSSD a nikoliv pravice. Takže já se vám omlouvám za sociální demokracii, pokud Vás výrok, jak tvrdíte  urazil. Osobně chodím mezi voliče téměř denně a to, že mají obyčejný lidský strach z uprchlíků vím. jako politik jsem od toho, abych je ujistil, že jim v současné době nic nehrozí a že naše vláda činí vše potřebné pro zajištění jejich bezpečnosti.