Mgr. Miloš Malý

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2016 17:48:01 - Dahlie

odvolání

Politik byl zvolen s nějakým programem, a jestliže ho nenaplňuje a dělá něco, co se lidem nelíbí, lidé mají šanci ho odvolat... ale jak???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2016 13:50:10 - Mgr. Miloš Malý
V současném volebním systému, tak jak je nastaven nelze politika pro neplnění volebního programu odvolat. Na každém z nás je totiž položen existujícím  volebním systémem díl odpovědnosti za naši budoucnost. Je jen na nás, zda si z předkládaných volebních programů vybereme ten, ve kterém nám nově vzniklá politická strana či  hnutí slibují modré z nebe bez jakéhokoli našeho přičinění, nebo si vybereme ten, který předkládá stabilní politická strana s dlouhou historií a říká, že nám nikdo nic zadarmo nedá. Pokud zvolíme první nabídku a zvolíme politika nabízejícího nám modré z nebe, pak si i se základním vzděláním musíme být vědomi, že za věci následující si můžeme sami. Pokud zvolíme druhou stranu musí nám být jasné, že bez práce nejsou koláče a že se budeme muset snažit sami, aby bylo lépe. Bohužel průběhy voleb v minulosti jasně ukázaly, že raději volíme ty politiky, kteří nám jen slibují a sami ví, že nic z toho nehodlají splnit. V čem je tedy problém? Já si myslím že v nás voličích! M. Malý