Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2016 18:21:49 - Honza Zjara

Sýrie a EU

Vážený pane poslanče četl jsem na internetu, že například Francie chtěla (ještě před arabským jarem), aby Sýrie sehrála určitou roli kolem íránského jaderného programu, aby byl Irán přesvědčen ke krokům, které by byly proti jeho zájmům (proti Iránu). Sýrie to odmítla. Chtělo se prý po Sýrii také, aby se postavila proti hnutí odporu v jejím regionu dříve, než skončí izraelská okupace a agrese proti Palestincům. Toto Sýrie zase prý odmítla. Chtěli po Sýrii (západ) aby podepsala asociační dohodu s EU, což by bylo prý proti zájmům Sýrie, neboť by to její zemi proměnilo jen v otevřený trh pro zboží z EU, zatímco zboží ze Sýrie by mělo vyhrazeno velmi malý prostor. Odmítli to, protože to bylo proti zájmům Sýrie - syrského lidu. Jaký je Váš názor ? Je na tom něco zbla pravdy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2016 15:20:50 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Také čtu na internetu rozličné zprávy a řady dezinformací .Přiznám se,že vámi uváděné informace jsem nejen neslyšel, ale ani nemohu ověřit. Nicméně mohu říci,že se EU nechystají a nechystá podepsat jakoukoliv asociační dohodu, protože to odporuje principům EU. Sýrie totiž není evropská země. Již to mě utvrzuje v podezření, že i ty předchozí dvě informace jsou opět dezinformaci, s cílem poškodit EU a západní demokracie. Sýrie byla a je dlouhodobým partnerem nejen Íránu ,ale i Ruské federace. To je zřejmé důvod k takto předkládaným informacím.