Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2016 13:55:18 - chromozom

Říká nám Chalánková pravdu?

Můžete se prosím, pravdivě vyjádřit k případu s ,,krádeží" našich dětí? Proč mám pocit, že se nám neříká celá pravda? taky mě zklamala Chalánková, která říká jen polopravdy, což je zavádějící. Prosím, řekněte mi upřímně. Krade nám Norsko bezdůvodně děti? Nebo proto jsou důvody? A jak se v celém případu (případech) budete angažovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2016 17:01:44 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den,
ještě předtím, než jsem se začal norské kauze (ze všeho nejdříve případu Evy Michalákové) věnovat, tak jsem si důkladně prostudoval všechny důležité dostupné dokumenty. Z nich vše nasvědčovalo tomu, že s norským systémem je něco špatně a bere děti bez jakéhokoli většího opodstatnění a nejde jen o děti cizinců, ale i norské děti. Bohužel způsob, jakým se informuje o odebírání dětí např. v pořadu 168 hodin rozhodně nelze považovat za objektivní a je zde patrná snaha zcela nepřípustné jednání Norska obhajovat.
Jinak angažovat se budu tak jako jsem to dělal doposud. Budu bojovat za navrácení neprávem odebraných dětí a konec dosavadních praktik Barnevernetu.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský