Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2016 22:31:15 - Jaria

Zdravím a dotaz pokračuje....pokud fr.Merkel účty skládat nemůže(jak píšete)a ani nemusí

kde vzala právo ovlivňovat životy lidí v CELÉ EU-ti ji nevolili!To chcete tvrdit,že se jí nikdo NESMÍ zeptat JAK POKROČILI s navracením migrantů????A nejenom na to???K nám do republiky pořád někdo leze a moralizuje co děláme špatně a koho utlačujeme(nejvíc ten,kdo by si měl zamést před vlastním prahem)a my(tím myslím politiky) místo toho abychom ho odkázali do příslušných mezí,stáhneme ocas a vyhovíme?????????I tak děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2016 23:49:09 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
Angela Merkelová sama nic nařizovat (a ovlivňovat životy jinde) opravdu nemůže už proto, že nemá žádnou funkci v rámci EU. Vliv kancléřky Merkelové coby šéfky vlády největší země EU je zcela pochopitelně větší. Na druhou stranu ale nemá kompetence cokoli prosadit bez souhlasu dalších evropských zemí.  
Máte-li cokoli na kancléřku, můžete se jí i Vy sám zeptat  osobně. Najděte si její stránky, kde je určitě i možnost kontaktovat ji.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský