Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2016 19:48:43 - gtads

Proč ANO opravdu nezasáhne v otáze běženců

Dobrý den, prosím o vysvětlení proč tolerujete Sobotkovo posluhovačství EU a Merklové v otázce přijmání běženců. Z e-mailů je jasné, že tento premiér zcela kašle na občany 90% jich tu běžence nechce a do Bruselu jezdí s předem domluveným scénařem a souhlasu co ČR Merklová a spol. nadiktuje. Musíte sám vědět, že tohle opravdu nedopadne dobře a proto se divím, že když vystupujete vždy přímo proč opravdu nezasáhnete a ANO neprosadí opravdu potřebné kroky pro kontrolu hranic a budoucího nahnání nám sem běženců. Velmi Vám věřím, co říkáte děláte, ale proč tedy nezasáhnete.. Sobotka je ve své podstatě vlastizrádce. Nikdy asi nechodí mezi lidi...jinak by nikdy nejednal tak podle. Komedie on a Chovanec je směšná.. jsou poskoky EU a Merklové, bohužel, ale pokud tohle tolerujete tak i VY a ANO také.. Máte sílu to změnit, je otázka zda opravdu chcete. Až se sem migranti dostanou pak bude pozdě... Nebo chcete jejich konec, ale za cenu chaostu, znásilnování přepadání? Začněte prosím opravdu konat..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 15:04:54 - Andrej Babiš
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Dobrý den, hnutí ani já rozhodně netolerujeme nic, o čem tu píšete. Od začátku krize se vyjadřuju a jednám jasně a zřetelně. Na začátku září minulého roku jsme zveřejnili naši strategii, jak přistupovat k této krizi a dodnes je skoro celá stále aktuální.
http://www.telicka.eu/kalendar/cz/658/kvoty-nejsou-resenim-pomoc-skutecne-potrebnym-navraty-silna-eu-a-aktivni-osn-ano/#novinky
Žádné kvóty, žádné uprchlíky, kteří se u nás nedokážou pro svou jinou kulturu a náboženství integrovat, žádný diktát Bruselu ani velkých zemí Evropy, které podcenily a neodhadly vážnost celé situace. Od prvních měsíců ve vládě říkám, že Evropa je ve válce a musí proto postupovat tvrdě a nekompromisně. Jestli máte chut a čas, přečtěte si komentář, který jsem publikoval v deníku Právo a na svém fcb profilu. Na hodně otázek vám odpoví. AB
https://www.facebook.com/AndrejBabis/posts/714157785387535:0