Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2016 21:49:39 - kaspik

Chybějící výchova našich dětí vůči národní hrdosti.

Dobrý den.
Již jsem se na toto nyní,,ožehavé,,téma ptal různých politiků,kterým to patří do kompetencí a co myslíte...?Odpověď nic,jako kdybych se neptal,prostě mě přeskočili,tady je vidět,jak to opravdu je.Prostě dnes dle mého názoru převládá multikulti učení a jiné dle úřadů nepřichází v úvahu a učitelé se bojí učit pravdu,jak to bylo a je.Naše děti budeme učit k míru a pomoci vůči multikulti,které nám oplácí měrou násilí a netolerance a přitom o našem národním cítění-hrdosti a kultuře na stát,ve kterém žijí budeme zapomínat,tak je mě velmi smutno.Nedopadne to dobře,Evropský politici jsou již ovlivněny na 100% a jak se nyní ukazuje dávali i patřičné ,,rozkazy,, moci výkonné,aby přehlíželi.Evropa se tímto vstřícným jednáním stane(stala-viz příklad Anglie-Francie) snadným cílem prosazování jiných-neadekvátních kulturních a náboženských názorů na úkor současných-stávajících občanů a kulturních hodnot.Co myslíte bude se toto nějak řešit...?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2016 20:17:30 - Jaroslav Doubrava
 To není téma jen ožehavé, to je téma více, než smutné! Těžko pochopit i učitele, kteří tuto výuku "opomíjejí". Přitom máme být nač hrdí! To zpochybnit nikdo nemůže. Říká se, že bez minulosti nemáme budoucnost. Věřím tomu. Podívejte se, co se o naší minulosti děti učí. Jak je opět zkreslována minulost a myslím, že podstatně více, než tomu bylo dříve. Podívejte se co pro naši mládež dnes znamená pojem vlast, či vlastenectví! Když se nezasmějí, tak "jen" pokrčí rameny. Obávám se, že tyto pojmy jsou úmyslně zatlačovány do pozadí. Důvod? Myslím, že snaha EU zlikvidovat identitu jednotlivých států a vytvořit jeden evropský. Prostě odstranit naši jedinečnost a kulturu ostatních malých států Evropy. Chyba ale je i u rodičů. Zřejmě si nutnost seznamovat své děti s minulostí národa, s příslušností k němu, s jeho kulturním dědictvím a tak bych mohl pokračovat. Vlastenectví a vlast nemohu opomenout. Vzpomínám si, že když jsem kdysi, při projednávání novely zákona o rozhlasovém a televizním vysílání chtěl doplnit povinnosti o povinnost dbát na čistotu a správné užívání českého jazyka. Proč asi bezúspěšně? Hezké dny Vám přeji. Jar. Doubrava