PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2016 10:42:52 - Lemy

EET

Vládní koalice prosazuje zavedení elektronické evidence tržeb, aby daně museli platit skutečně všichni. Takováto opatření mají negativní vliv na řadu českých podnikavců, co do výše nepoctivých výdělků. Proč proti tomu s TOP 09 nic neděláte a jen přihlížíte, jak je pošlapávána a omezována naše krásná svoboda a demokracie? To je Vám to úplně jedno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 13:31:48 - PhDr. Daniel Korte
"Naše krásná svoboda a demokracie" byla bezprecedentně pošlapána a omezena právě při dnešním projednávání elektronické evidence tržeb. Podle jednacího řádu PS (= zákon!), když se do ní již nikdo nehlásí. Dnes byla v rozporu se zákonem rozprava brutálně ukončena, přestože v tom okamžiku bylo řádně přihlášeno pouze z klubu TOP 09 a Starostové 16 poslanců a poslankyň. Klement Gottwald říkal, že parlament je žvanírna. Andrej Babiš nepochybně s tímto názorem souhlasí, dávaje ostentativně najevo své pohrdání parlamentem a chuť vládnout autokraticky. Ne, není mi jedno, že se svoboda a demokracie dnes opět o další krůček vytratily.