MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2016 12:31:49 - Hranostaj

Islamsti predstavitele zemi a krestane...

Pane Belobradek,stále tu slyšíme o toleranci k muslimům,i když s nimi bojovali naši předci,asi byli také xenofobove,že ?
Jen mě zarazilo,že nikdy jsem neslyšel muslimské představitelé hovořit o toleranci ke křesťanům či židům.Tím usuzuji,že to samo vypovídá své.Proč muslimští vůdci či úřady sikanuji a trestaji křesťany???Asi to bude islamem,že?Ale nesmí se to říkat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2016 12:29:17 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, s Islámským státem se bojuje a vláda bojovníky proti ISIL podporuje. ISIL ale bojuje i proti jiným muslimům. To jste nepostřehl? Kdo proti ISILu bojuje? Např. Kurdové, což jsou většinově muslimové. Pokud tedy jde o boj proti ISIL, pak je naprosto v pořádku a vláda ho podporuje. Ale to neznamená, že jsou takoví všichni. Máte pravdu, že jsou země, kde křesťané, a židé nežijí v rovnoprávném postavení. Ale to, na rozdíl od nás, nejsou sekulární, nebo demokratické země