MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2016 13:08:03 - machacekslavek@seznam.cz

eet

pane Bělobrádku už jste si někdy spočítal co musí zaplatit živnostník za povinné platby? Socilální, zdravotní, důchodové, silniční dan, povinné ručení, pronájem prostor , elektriku atd a další skryté daně za vše. Celkem povinné platby jsou tak za 30 tis. To znamená že opravář praček by musel mít při 10 ti procentní marži obrat 300 tis. Dal byste si opravit pračku když budu brát na hodinu 800 kč. Vlastně vy byste si boty nebo pračku nikdy nedal opravit. Na nové máte z našich daní. Až budete hlasovat o EET tak si to spočítejte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2016 12:23:44 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, boty si spravovat nechávám, jeden ze dvou kamarádů se kterými chodím pravidelně na pivo, je švec Takže vaše teze je vadná. Stejně tak i otázka k řemeslníkům. Je to PRÁVĚ KDU-ČSL, KTERÁ PROSADILA ODLOŽENÍ 3 .A 4. FÁZE ZAVÁDĚNÍ EET NA NOVOU VLÁDU. Místo, aby nám zato vyjádřili poděkování, tak je tady agrese. Nechápu to. Ať si voliči ve volbách rozhodnou, zda pro řemeslníky EET chtějí, nebo ne. My měli v programu registrační pokladny na 1.a 2. fázi, což plníme! MY PROGRAM PLNÍME A ŘEMESLNÍKY CHRÁNÍME!!!