Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2016 7:56:56 - Jirka Benešovský

Toto jsou podle Vás uprchlíci před válkou?

Naprosto demagogicky se lidová strana přidala k propagování muslimské okupace Evropy.Opravdu si myslíte, že mladí muži utíkající před válkou se chovají takto jak to všude probíhá na západ od nás. Já osobně bych na místě uprchlíka před válkou byl vděčný za střechu nad hlavou a jídlo. Jsem bývalý postižený minulým režimem. To co děláte dnes je však ještě horší. Dnes již i bývalý volič lidové strany a člověk který bude dělat vše aby jste se do parlamentu již nikdy nedostali.
Krása Jiří Benešov

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 16:36:36 - Ing. Jan Bartošek
Kdo pečlivě sleduje vývoj postojů lidovců k problematice migrační krize a uprchlické vlny ví, že se nikdo z nás nikdy a nikde veřejně nevyjádřil v duchu podpory muslimské okupace Evropy. Právě naopak jsem opakovaně upozorňoval, že při současném stavu, kdy Evropa čítá cca 450 milionů obyvatel a z toho je cca již dnes 50 milionů muslimů, je naopak alarmující otázkou, zda islamizace Evropy již dávno nezačala! Vždy jsem propagoval pomoc v místě vzniku konfliktu (vojenskou, politickou, humanitární apod.) a nutnost vzniku společné celosvětové aliance, která musí společnými silami bojovat proti ISIS a proti jakýmkoli fanatickým excesům islamistů kdekoli na světě.