Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2016 12:28:15 - David Fetrle

Alíh Fajád

Proč Pelikán nepřizná barvu a neřekne jak to bylo s propuštěním Alího Fajáda z vězení? Proč se o této kauze mlčí? Podle mě je logické, že dal ministr přednost našim občanům před USA. Nebo snad myslíte, že Američani by se zachovali jinak? Kdyby ministr promluvil na rovinu, mohlo být po kauze. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2016 10:22:06 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s Vámi, že rozhodnutí celé vlády, nejen pana ministra, bylo správné. ČR musí přednostně hájit zájmy svých občanů. Jinou věcí je, proč ta skupinka pěti občanů jela do Libanonu a že se pohabovala na území, které libanonské bezpečnostní síly nekontrolují a které je, podle naší diplomacie nebezpečné. Souhlasím s názorem, že nejen pan ministr, ale celá vláda nemá co tajit před poslanci a před veřejností a také se nemá za co stydět. Vše je nutno došetřit orgány činnými v trestním řízení a také je nutno kontrolovat činnost zpravodajských služeb. To, že reakce USA byla dramatická a že se částečně zhorší vztahy mezi našimi zeměmi je věc jiná. Já osobně souhlasím s postupem vlády, protože ten je důkazem nezávislosti naší země. Pouze nesouhlasím s tím, že pokud by ministr či vláda promluvili přímo, tak by bylo po kauze. Víte sám nejlépe, že naši novináři by v kauze i tak pokračovali. Tak jako parlamenntí opozice. Ale transparentnost je vždy nutná, pokud ovšem nebylo nutno z nějakého důvodu některé informoce tajit. To opravdu nevím.