ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2016 10:31:45 - Linda S.

Kde berete sílu?

Pane senátore, máte tu dotaz nicku bezpartijní, že jste opět neodpověděl na dva položené dotazy,dotyčný není pan Maděra, jak jste se toho dobral. Nejsem svázána žádnou korektností, dovolím si odpovědět za Vás. S velkou pozorností sleduji všechny dotazy a odpovědi zde. Přirozenou cestou jsem dospěla k názoru, že Jakub Maděra a bezpartijní jsou snadno zaměnitelní svými stupidními urýpanými dotazy, na které se vlastně ani odpovědět nedá! Dotyčné pány si představuji jako dva zapšklé, uprskané a nenávistné dědky, kteří mají jediný cíl. Štvát a štvát. Daří se jim to? U bezpartijního nevím, J.Maděra 5 let bojuje s rakovinou. Záludná choroba, pro ni je nenávist v nemocném přímo lahůdkovou potravou. Někdo se tu ptal, jestli existují hloupé otázky a hloupé odpovědi. Napsal jste, že obojí. Já se ptám: kde berete sílu odpovídat trpělivě na hloupé dotazy? Přísloví praví: je to jak házet perly sviním. Obdivuji Vaši asertivitu, díky za odpovědi na úrovni. Můžete mi odpovědět: No ták, paní Lindo! :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2016 11:13:48 - Jan Veleba
 No ták, paní Lindo, to je naprosto perfektní analýza pana Maděry a toho "bezpartijního". Děkují Vám za ni a pomohla jste mi.