Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2016 9:30:15 - Výlet Petr

Zeptáte se správně...na policejní provokatéry?

To vaše " ptaní" proč tam nebyli težkooděnci , Vám vyvrátí slovy "nemohou být všude" :).
Zeptáte se opravdu na podstatu věci ?
1.Který důstojník koordinoval maskované nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra! a vytahovali odtud předměty na vrhání ...
2.Jakto že policie tvrdí že řídícího Fantomase nezná , když existuje řada foto jak komunikuje s policisty ?
3.Jen aby jste nemlžil , jako odkláněcíChovanec , který místo pátrání po Fantomasovi , vyhlašuje pátrání po lidech co viděli "fata morgánu" u rozhlasového vozu. Pánové měli mobily s fotáky a nenafotili nic ...divné...
4. Podklady najdete na aeronetu , sice je poskládal a shromáždil "komunista" , ale těch foto je tolik že je nemohl zfalšovat. Ale v zájmu a demokracie a pravdy by jste to mohl překousnout. , i když pražští intrikáni se sekretariátu vám to mohou mít za zlé.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2016 10:56:32 - Ing. Antonín Seďa
 Hezký den, děkuji za vaši starostlivost, ale opravdu vím, na co se mám ptát. Za prvé nejsem nováčkem a za druhé jsem řadu let působil v Bezpečnostním výboru PSP ČR. Již včera jsem na tuto skutečnost upozornil kolegu z Bezpečnostního výboru. Podklady nebudu hledat na aeronetu, ktarý nepokládám za důvěryhodný zdroj. Ne snad proto, že dokumenty poskládal komunista. Ale proto, že je úzce navázán na proruské síly.  Myslim, že podkladů již mám dostatek a pražských intrikánů, jak píšete se opravdu nebojím. Ale souhlasím s Vámi, že bude těžké nalézt pravdu, protože řada věcí se bagatelizuje či překrucuje. Ale já věřím, že svoboda a demokracie jsou natolik silné argumenty, že by měly převážit nad dezinformacemi. Co se týká stížnosti ČRO na chování polistů, pak i tato kauza se musí vyšetřit. Musí totiž platit, padni komu padni.