ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2016 20:15:59 - Hranostaj

Ohrozeni bezpecnosti Nemecka ohrozuje i obcany CR

Pane Veleba,jak budou chráněni Němečtí občané,před migranty,když do Německa přijde minimálně další 1 milion namakanych mužů.Nyní toho nejsou schopny,tím se dostáváme k problému,pokud nás neochrani policisté,bude se v ulicích střílet ?
Další otázka je,jak jsou před migranty z Německa chráněni čeští občané,když nemáme uzavřené hranice.Mohu říct,že komunisti by tohle nedopustili,občanská válka z neschopnosti politiků...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 14:25:48 - Jan Veleba

 To jsou velmi závažné otázky a je tragédie, že jsme se dožili doby, kdy jsou naprosto adekvátní. Pokud se týká Německa, tak to situaci nemůže zvládnout. Už nyní tam je přes milion uprchlíků, z toho téměř půl milionu není identifikovaných. Až proběhnou azylová řízení, tak nastane situace, že jich bude třeba přes polovinu vrátit. Na to si tedy počkám a jsem moc zvědav, jak to budou dělat a kam. A právě v tomto okamžiku nastane výbušná situace a pro nás nezbytná nutnost mít hlídané hranice.

Mně z toho nic dobrého nevychází, ale asi jsem xenofob a kdo ví, jestli nejsem fašista ...