ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2016 0:50:39 - VáclavIV

Vážený pane Senátore .

Dnes mě zvedlo ze židle několik příspěvků naší "objektivní ČT". Rád by jsem znal Váš názor. Na tiskové konferenci Sobotka řekl že nechá prošetřit kdo vynesl inf. o zaplacení 145mil. za unesené dívky. Dva dny předem řekl Zaorálek že ČR. neplatí únoscům. Co se asi dozvíme o handlu s 5 čechy tak za asi za půl roku. Ministr spravedlnosti se pozastavuje nad zásahem policie. Přitom mu jaksi uniká že jeho bratr konvertoval k islámu a je honorární konsul v Sudánu. V Rakousku byl v bazénu znásilněn chlapec iráckým "běžencem". Rakousko se zabývá jak uspokojit po sexuální stránce běžence? Podle mne je to hyenismus.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 14:34:29 - Jan Veleba

 Já toho Zaorálka slyšel a prošetřit může nechávat Sobotka co chce. Už to vidím, jak se někdo z Bezpečnostní rady státu přizná. A nebo dojdou k závěru, že to udělal prezident.

Pokud se týká uspokojování sexuálních potřeb běženců, tak to je velmi složitý problém. U muslimů to je tak, že když muž dostane chuť na některou ze svých žen, tak ta vybraná musí okamžitě všeho nechat a být mu po vůli. To si nedělám legraci, tak to je. No a teď si představte situaci, že na to jsou zvyklí a myslí si, že to budou aplikovat i v Evropě. Nevím, co vymyslí rakouská vláda, ale vzpomínám si, že když jsme byli na vojně, tak nám dávali do čaje brom. To by ale asi teď neprošlo, to by bylo zcela určitě porušení lidských práv.