Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2016 19:51:05 - venos

Vyřešení kvót

Dobrý den, pane poslanče neustále tvrdíte, že imigrační kvóty nechcete, dokážete to i činy a zavedete elegantní opatření jako Lotyši?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/394308-lotyssko-vymyslelo-jak-obejit-kvoty-eu-na-uprchliky.html

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 9:22:25 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Česká republika již v předstihu upravila azylový zákon a naše migrační politika je tak tvrdá, že nám ji mohou jiné země EU závidět. Takže vůbec nemusíme nic upravovat. Těch 51 udělených azylů to dosvědčuje. Jako nezávislá země si budeme rozhodovat o tom, koho přijmeme a koho nikoliv. Kdyby všechny země EU a schengenského prostoru činily co mají, pak by Evropa nemusela migrační krizi vůbec řešit. Otázka obcházení kvót není problém naší země. Prostě proto, že ČR pro to nehlasovala. Taktéž se ukazuje, že naše republika je ve svých pozicích stálá, dokonce řada zemí přistupuje na naše návrhy. Je škoda, že tohle vystřízlivění přichází téměř po roce, kdy je v EU přes milion běženců. A tak jako Lotyšsko, tak i ČR je připravena na zhoršení bezpečnostní situace tak, aby zajistila bezpečnost občanů. A to je podstatné.