Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2016 23:37:28 - sverma

Jste čestný a pravdomluvný a to je fajn

Kdyby se vám někdo řekl ,že stát zaplatil 500 mil výkupného ,tak můžete říc. To je lež .Když se váš volič zeptá jesli je pravda ,že zaplatil stát 140 mil a vy odpovíte. 150 mil podle aktuálního kurzu jste pravdomluvný a čestný člověk .Nevíte proč to nemůžou někteří politici pochopit ? Co by takoví politici např. Ženíšek ,Benda atd. asi odpověděli na dotaz: Je pravda ,že vládu a tajné služby řídí paní Nagyová ? Odpovím sám .Lhali ,lhali a lhali . A proto jim lidi na rozdíl od vás nevěří a nevěří.
A na konec .To zpravodajství ČT má stejnou krevní skupinu. U politiků pomůžou snad volby ale co ta televize .Dá se s tím něco dělat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 14:34:10 - Ing. Miloš Zeman
Je to několik dotazů najednou, a proto odpovím jenom na ten první. Pokud jsem upozorňoval tazatelku, že její údaj v milionech dolarů, který byl zřejmě převzat z týdeníku Respekt, je nutné korigovat proto, protože koruna oslabila v důsledku devalvace České národní banky, nepotvrzoval jsem tady žádnou konkrétní výši výkupného, pouze jsem řekl, že kdyby týdeník Respekt měl pravdu, pak díky devalvaci by v českých korunách toto výkupné bylo o něco vyšší.