Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2016 9:32:55 - neprachy

Nechápu zdržení se hlasován k elektronické evidenci tržeb

celého klubu KSĆM. Souhlasí občané, podnikatelé proti byli odcházejí poslanci ODS, TOP 09. Nikdo si za týden nebude pamatovat zástupný důvod(k tomu nepatřičný) k evidenci tržeb, který uvádíte.Kdyby byla tato evidence před vypuknutím metanolové smrtící aféry by by zachráněny desítky životů a trvalé postižených. váš postup v tomto případě byl proti občanům a voličům na severu Moravy. Poslanci za severní Moravu by měly konat přání voličů a ne slepě poslouchat blbá rozhodnutí. Volič se severu Moravy .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2016 18:41:51 - Ing. René Číp
V úterý 16.2.2016 vyjde v Haló novinách mé stanovisko, proč se klub KSČM zdržel hlasování i se všemi důvody, které nás k tomu vedly.
Poté vložím článek i na Parlamentní listy.
Dnes jen dodávám, že není třeba slepě a bez výhrad následovat Andreje Babiše a jeho Agrofertovské zájmy.. Babiš odpouští na daňových úlevách tolik, že kdyby FÚ pracovaly na 100% nebylo by třeba se o EET vůbec bavit.  EET je pouze volební populismus od Babiše na naivní občany.