Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2016 15:26:38 - ProkopHolý

Co říkáte na pana Batta?

Pokud Vám není známo, pan Batto je Irácký uprchlík (migrant - z ničeho to jasně ve zprávách nevyplynulo), který se údajně vyjádřil poměrně nevybíravým způsobem na adresu nabízených bytů a úrovni péče našeho státu. Dále se vyjádřil že v iráku se měl tak, že by se o tom většině našich občaný ani nesnilo a že pokud nebude zacházení s ním podle jeho představ že se raději vráti do Iráku. Máme opravdu zapotřebí takto pomáhat bohatým cizincům ačkoliv řada našich rodin se pohybuje pdo hranici chudoby? Důchodcům bylo přidáno 45Kč!!! na Klokánky nebylo 20mil. ale 200 mil na péči o migranty je a ještě k tomu platíme obrovské výpalné tureckému sultánovi. Nezlobte se ale to podle mě to přesahuje všechny meze. Jinak si velmi vážím Vaší práce s odpovídáním na dotazy občanů a i když s Vámi někdy nesouhlasím, monhokrát Vám za to děkuji. Demokracie je diskuze, nechápu proč někteří politici na diskuzi rezignovali. S přátelským pozdravem Prokop

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2016 11:43:51 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz i diskusi. Předně chci jasně říct ,že nikdo z nás uprchlíky či nelegální migranty nezval. A pokud se jim podmínky pobytu nelíbí ,pak mohou odejít domů . Tak, jako to udělalo 3500 Iráčanů ze západní Evropy. Možná, že by bylo vhodnější pomáhat těm ,kteří o to stojí a zejména dětem. Co se týká kritiky podpory že strany vlády, pak tato podpora je prevenci k zastavení migrace. Tato podpora je nutná. Naší senioři dostanou 120 Kč ,těch 40 korun vychází z platné legislativy. Není chybou ČSSD,že nedochází k větší podpoře .Prostě prozatím nejsou větší možnosti na přidání .Připomínám zvýšení platů zdravotníků ,učitelů a státních zaměstnanců , zvýšení podpor zdravotníků postiženým či rodinám s dětmi. Ano,i já si dovedu představit větší podporu a nejsem spokojen, ale k tomu je nutno snížit daňové úniky a zvýšit zdanění korporací . Na tom prvním se pracuje, to druhé odmítají koaliční partneři.