Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 12:13:16 - Jana Smrčková

migrace

Vážený pane Rozvoral,
zajímalo by mě, jakým způsobem by jste zamezil přílivu migrantů do ČR, v případě, že by jste měli jako SPD dostatečné procento v rozhodování? Jinak Vám osobně fandím, stejně tak, jako panu Okamurovi a budu vás volit. Myslím, že budete mít velkou podporu, přeji vám hodně trpělivosti a zdraví. Jana Smrčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 17:24:43 - Radek Rozvoral
Dobrý den paní Jano, je potřeba důsledně dodržovat smlouvy a hlavně chránit vnější hranice Schengenského prostoru a zamezit volnému průchodu, což ale Evropská unie už rok nedělá. Dozvídáme se, že většina imigrantů přichází schválně bez dokladů a i přes to jsou do Evropy pouštěni, což je velký problém. Řešením je vyhlášení referenda o vystoupení z Evropské unie, abychom nebyli závislí na jejím diktátu. EU je skutečným původcem této krize. Je potřeba, abychom se postarali o řádné hlídání statních hranic České republiky a nepodceňovali to. Bude to sice něco stát, ale určitě se nám to do budoucna vyplatí.
Moc děkujeme za důvěru a je nám ctí. Hezký den a ať se Vám daří.