Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 17:26:52 - Docent

Kopete si vlastní hrob

Dobrý den pane poslanče, mám na vás dotaz jako na na zástupce současné vládní koalice. Spíte v noci dobře? Já už brzo ne. Dnes jsem dozvěděl (novinky.cz), že vláda skutečně započne s importem muslimů do naší zatím ještě krásné vlasti - konkrétně z řecka a itálie. Nejdřív samozřejmě desítky lidí, pak tisíce a konečný stav ví jen bůh. Současně Přitom mnoho českých občanů žije v bídě - invalidé, matky samoživitelky. Důchodcům se dá krásných 40 Kč. Je naprosto jasné, že Prohlášení pana Sobotky, Babiše i Vašeho předsedy jsou jen kouřovou clonou pro stále méně naivní český občany. PRAVDA JE JINÁ. Navíc lidé o muslimské sousedy nestojí - viz. Obec Králiky či Benešov. Až se lidé začnou proti tomu bouřit pošlete na ně jako Frau Merkel Vodní děla a nazvete je extremisty, xenofoby, kteří nemají zájem o kulturní obohacení? To nemůžete ustát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2016 19:25:22 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den,
zeptejte se raději někoho z členů české vlády, do jejíž gesce tato věc spadá. Já sám můžu říci jen to že řešení na základě povinných kvót jsem vždy odmítal jako neúčinné, což je i postoj předsedy KDU-ČSL.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský