Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 17:36:24 - Docent

Kopete si vlastní hrob

Dobrý den pane poslanče, mám na vás dotaz jako na na zástupce současné vládní koalice. Spíte v noci dobře? Já už brzo ne. Dnes jsem dozvěděl (novinky.cz), že vláda skutečně započne s importem muslimů do naší zatím ještě krásné vlasti - konkrétně z řecka a itálie. Nejdřív samozřejmě desítky lidí, pak stovky a konečný stav ví jen bůh. Současně Přitom mnoho českých občanů žije v bídě - invalidé, matky samoživitelky. Důchodcům se dá krásných 40 Kč. Je naprosto jasné, že Prohlášení pana Sobotky, Babiše i Bělobrádka jsou jen kouřovou clonou pro stále méně naivní český občany. PRAVDA JE JINÁ. Navíc lidé o muslimské sousedy nestojí - viz. Obec Králiky či Benešov. Až se lidé začnou proti tomu bouřit pošlete na ně jako Frau Merkel Vodní děla a nazvete je extremisty, xenofoby, kteří nemají zájem o kulturní obohacení? To nemůžete ustát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2016 22:43:50 - Mgr. Stanislav Huml
Se svými názory jsem už také prohlašován různými sluníčky za xenofoba. Ale díky tomu, že říkám nahlas co si myslím a hlasuji tak, aby to bylo v souladu s poslaneckým slibem spím dobře. A pevně doufám, že se migrační vlna podaří zastavit a o naši zemi zůstane zájem na stejné hladině jako nyní. My ekonomickým migrantům nejsme naštěstí schopni nabídnout totéž co Německo. A pokud to někdo udělá a začne jim vyplácet víc než našim důchodcům, vykope si opravdu vlastní politický hrob. V tom s vámi souhlasím. Až v Evropě budou mít muslimové většinu, necháme je tady dělat co umí a odstěhujeme se do Afriky. Nebudeme muset topit. Vsaďte se, že až tam vybudujeme to co je tady, že přijdou za námi. To byl smutný pokus o vtip.