MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 17:36:43 - Docent

Kopete si vlastní hrob

Dobrý den pane poslanče, mám na vás dotaz jako na na zástupce současné vládní koalice. Spíte v noci dobře? Já už brzo ne. Dnes jsem dozvěděl (novinky.cz), že vláda skutečně započne s importem muslimů do naší zatím ještě krásné vlasti - konkrétně z řecka a itálie. Nejdřív samozřejmě desítky lidí, pak stovky a konečný stav ví jen bůh. Současně Přitom mnoho českých občanů žije v bídě - invalidé, matky samoživitelky. Důchodcům se dá krásných 40 Kč. Je naprosto jasné, že Prohlášení pana Sobotky, Babiše i Bělobrádka jsou jen kouřovou clonou pro stále méně naivní český občany. PRAVDA JE JINÁ. Navíc lidé o muslimské sousedy nestojí - viz. Obec Králiky či Benešov. Až se lidé začnou proti tomu bouřit pošlete na ně jako Frau Merkel Vodní děla a nazvete je extremisty, xenofoby, kteří nemají zájem o kulturní obohacení? To nemůžete ustát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 12:36:29 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

nejen mé názory si můžete právě na PL dohledat. Ale hlavně jak a s kým, ač vládní poslanec, jsem ve sněmovně k tomuto problému a jemu blízkým opakovaně hlasoval. A věřte, že mi to zapomenuto nebude. Nicméně za čistý štít to stojí.

Více neumím, je mi líto. Ne, nespí se mi dobře. Být mladší, vrátil bych se do armády.

S úctou jk