Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 17:53:59 - publius scipio

Ve své odpovědi jste napsal

Na dotaz "Pane europoslanče,
Kým (z jakých zdrojů) je financována ta nadace? Jedná se o ryze soukromou záležitost, nebo, jako mnohé další "neziskové" (jak pro koho neziskové) organizace dostává dotace z veřejných zdrojů?
jste odpověděl:
Dobrý den,
to se musíte zeptat nejlépe přímo lidí z té nadace. Podle mých informací ale jde o soukromou záležitost vzniklou z iniciativy několika lidí.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský
V původním příspěvku jste uvedl zcela jasně, že se nejedná o peníze z veřejných zdrojů. Nyní se ukazuje, že nevíte a odkazujete nás na zřizovatele. Víte o tom, že od roku svého vzniku tato nadace ani jednou nezveřejnila ani zdroje financování ani účetnictví, jak s penězi, nikdo neví odkud přišedších, naložila, ale jistojistě víte, že nejsou z veřejných zdrojů. Docela vypovídající a doufám, že si to voliči budou pamatovat do budoucích voleb.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 19:49:40 - Tomáš Zdechovský
 Chcete-li znát konkrétní jména dárců, tak se obraťte přímo na GEN 21, třeba Vám poskytne kompletní seznam. Nadace mluví pouze o soukromých dárcích a o jiných příspěvatelích se nikde nezmiňuje a nemám důvod tomu nevěřit. Pokud nechcete uznat, že nadace nemusí vždy čerpat z peněz daňových poplatníků, ale jen od ochotných dárců, tak je to Váš problém.
TZ