MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 19:48:17 - venos

Čistý štít

Pane poslanče, chápu dobře že jste neštastný ze Sobotky? Nemyslíte že aby jste měl opravdu opravdu čistý štít, můžete udělat víc?Vystoupit z ČSSD, z poslaneckého klubu, založit vlasteneckou frakci. Zkrátka něco, co donutí Sobotku se nad sebou zamyslet.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 14:03:12 - MUDr. Jiří Koskuba
Vážený pane,

jsem možná velmi konzervativní až naivní, ale to není můj styl. Převlékat dress uprostřed mače není fér. Alespoň já to tak cítím. Tým, za který hrajete, se přeci neopouští, ani když se mu ne zcela daří. Zvláště má-li tak dlouhou tradici. Úkolem i posledního hráče je pokusit se hru vylepšit a tím fanoušky znovu zaujmout. Vrátit je na tribuny. Ale to jde jen na hřišti. Třeba právě prosazováním Vámi zmíněného a velmi potřebného vlastenectví. Abych si koupil noviny, celé, na to nemám.


Nu a neuspěji-li, stejně se již příště na soupisce neobjevím. Ostatně i posledně mne naši bafuňáři dali opět na nevolitelné místo. Znovu hraji jedině díky kroužkům od "fandů". Právě proto chci dohrát fair play.


Nu a nové strany, ve vší úctě, vesměs krátce uspěly jen díky populismu. Mezi námi, porovnejte si silná slova jejich lídrů či majitelů s tím, jak hlasovali. V tomto směru chci zůstat jiný, i kdybych si už více "nekopnul". Jde to. Stále jsou totiž chvíle, kdy rozhodne jeden jediný hlas, přestože řadový poslanec je jinak pouhým půl procentem sněmovny.Je mi líto, jestli jsem Vás zklamal.

A dovolte mi ještě doplněk. Vskutku nikdy se nemá říkat nikdy. Ale já v odpovědi snad toto slovo nepoužil.


Frakci či stranu zakládat opravdu nehodlám. Nicméně tomu dalšímu ve Vašem dotazu jsem přece jen o něco blíže. Zvláště po dnešním vystoupení a až tupém neprofesionálním projevu jednoho letitého "parlamentního politruka z povolání" a místopředsedy našeho poslaneckého klubu. Nejen toho. Čeho je moc, toho je příliš. Omlouvám se Vám proto za původní ne zcela přesnou odpověď.


S pozdravem jk

S úctou jk