PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2016 1:25:01 - Michal Sandr

Zmizí pořad Máte slovo z České televize?

Vše, co se nelíbí nynější politické garnituře a nebo sluníčkářům, se nazývá KONTROVERZNÍ. Kontroverzní je skupina Ortel, kontroverzní jsou výroky našeho pana prezidenta Zemana, na protiimigantských demonstracích zaznívají kontroverzní projevy! Nyní je již i kontroverzní pořad paní Jílkové na ČT! Nebylo již dost té kontroverze a mělo by se vše nazývat pravými jmény nebo ten dotyčný by měl vysvětlit, co se mu na určité věci nelíbí a proč? Nevěřím všemu a vůbec již veřejnoprávní televizi, která většinou zkresluje zprávy a určité situace, ale co bylo ní v poslední době ke sledování byl pořad Máte slovo. A ten má být VYCENZUROVÁN? Viz. tisk: "Pořad Máte slovo s Michaelou Jílkovou porušuje zákon o České televizi a měl by zmizet z veřejnoprávní obrazovky. S takovým požadavkem předstoupil na posledním zasedání Rady ČT její novopečený člen Zdeněk Šarapatka. Oživil tak kritiku kontroverzního pořadu. Generálního ředitele proto žádá o analýzu programu." Jaký na tuto situaci máte názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 19:08:31 - PhDr. Miroslav Sládek
 Média nejsou v naší zemi strážcem demokracie, jak se často o tom hovoří po vzoru západních zemí. Novináři jsou jenom zaměstnanci, kteří ze strachu o práci udělají pro své zaměstnavatele cokoliv., Hlavně však ničí každou opozici. Veřejnoprávní ČT je potom jenom parazitem, který vysává peníze z občanů a živí úplné nuly, které by jinak skončily na úřadu práce. Zároveň ale dávají prostor takovým pseudoopozičníkům jako je Okamura nebo Konvička. Ti jsou placeni za to, aby mátli veřejnost, potopili hlasy nespokojených občanů, které si potom přerozdělí jejich zaměstnavatel Babiš.Je škoda každého pořadu, kde měli prostor občané, ale co se týká paní Jílkové, té ať pořad klidně zruší. Je to stejná prodejná sociální pracovnice jako každý jiný novinář. A hlavně sklízí jen to, co zasela. Vzpomeňte jak mne na objednávku tehdejší vlády  špinila těsně před volbami 1998.