PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2016 15:52:28 - jaxondo

KSČM spí (?)

Dobrý den pane Skálo, ak je možné, že vedení KSČM spí vůbec není nikoho slyšet, kdy jindy než teď by měla KSČM "křičet", hájit, alespoň verbálně , zájmy ČR. Povšiml jse si, že s vedení KSČM soudruzi často odmítají reagovat na otátky medií. Vezměte to do svých rukou.
Zdraví R. Hájek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2016 23:58:40 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  Upřímné díky za podporu, pane Hájku! S tím “spaním” má samozřejmě problém i drtivá většina komunistů, které politika neživí - a tím, že nosí přesto kůži na trh, si jen přidělávají trable. O tom, zda to půjde dál jako dosud – anebo dostane šanci změna, po níž voláte i Vy – rozhodne náš květnový sjezd. Bude to o početním poměru mezi delegáty, kterým to “spaní” také ani trochu nesedí – a těmi, komu naopak tak či onak vyhovuje. Osobně a hmatatelně, jak jinak. Držte nám palce! My o změnu usilujeme kvůli lidem, jako jste Vy. A těch je velká většina. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE