Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2016 22:06:15 - neprachy

Vaše odpověď k elektronické evidenci tržeb

potvrdila mé stanovisko. Nerespektování většinového stanoviska občanů zajistit kontrolu tržeb po více jak 20 letech blokování vládnoucí garnitury a mít tak nehorázný bor..l v ekonomice, včetně souhlasného stanoviska asociace hostelů a restaurací, které to prvně postihne jen svědčí jak vedení Vaší stran\ je odtrženo od reality. Jestli si myslíte, že odkazem co by se mělo udělat v 1. a následně 2.kroku, tak Vám garantuji, že prosazení z Vaši strany se zase oddálilo, poněvadž Vaší nečitelnou politiku jste v nepodpoře zákona , který si občané přáli jste o pár hlasů přišli. Slabou útěchou je, že alespoň menšina z Vás to pochopila. Jaká je zpětná vazba na názory a přání občanů, Nestali jste se jen stranou úzké skupiny lidí, která nezná přání lidí a žije jen z podstaty. Jedná se zejména o poslance z krajů, které vůbec není vidět a když tak ne v příliš příznivém světle viz nepochopitelné hlasování v narovnání podmínek podnikání a boji proti Dlouhodobým nešvarům?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 8:45:40 - Ing. René Číp
Pokud preferuje populismus Babiše, volte tedy ANO. Příští rok se těšíme na ty desitky miliard vybraných z EET, a předložený přebytkový rozpočet, dále nulové zdražení a žádné daňové odpustky Babišovým spřáteleným firmám.  Jako skalního příznivce ANO Vás dále nehodlám přesvědčovat o lžích a nesmyslech předkládaných naivním sympatizantům hnutí ANO