Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2016 22:09:43 - xenofobcesky

Proč nejednáte ?!!?

Jste místopředseda vlády, proč nebouchnete na vládě do stolu a nedonutíte Sobotku v Bruselu jejich požadavky odmítnout, nebo že odejdete z vlády ? Nechceme, aby Merkelovou podplacení politici rozhodovali v neprospěch lidu ČR ! Pokud Sobotka na toto nepřistoupí, položte vládu a zařiďte předčasné volby, které byste vyhráli !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 14:31:34 - Andrej Babiš
Vláda je kolektivní orgán a předčasné volby vám musí odsouhlasit sněmovna, takže to, co říkáte není tak úplně lehké. To co mohu říct je to, že řešení, která na vládní úrovni prosazuji spočívá v tom, že Evropa musí zavřít vnější schengenskou hranici! Udělejme to co nejrychleji. Volám po tom od srpna loňského roku. Není možné, aby nám tady bez dokumentů pochodovaly nekontrolovaně desítky tisíc uprchlíků. Nota bene když se potvrdilo, že např. teroristé z Paříže přišli s uprchlickou krizí do Evropy. Musíme začít likvidovat pašeráky lidí a v zachytiti uprchlíky už v Turecku a do Evropy je vůbec nepouštět a starat se o ně v Turecku, aby se po válce mohli vrátit do své země. Mějte se, AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE