prof. PhDr. Jan Keller, CSc.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 1:45:41 - KIZBERT

Vladimír Ševela

Major Zeman můj vzor nebyl
S docentem sociologie Janem Kellerem jsme se zamkli v jeho kanceláři na Masarykově univerzitě v Brně. Byl to dobrý nápad, protože každých pět minut se ozývalo klepání na dveře. "Děcka si myslí, že když mám konzultační hodiny, tak sem budou courat," prohodil milovník lehkého černého humoru Keller. Sociologa, proslulého aktivními sympatiemi k ekologickým hnutím, jsme se ptali na dobu, kdy on sám byl "děckem", a také na to, co si myslí o generaci svých studentů.
S guru ekologických aktivistů o jeho mládí v KSČ a ambicích dvacetiletých.Jaký jste byl, když vám bylo dvacet? Měl jste nějaké ideály?Spíš osobní, o ekologii jsem vůbec nevěděl, ale přečetl jsem tři kufry knížek o českých dějinách. V pětasedmdesátém jsem každý týden jezdil mezi Frýdkem-Místkem a Brnem, dělal zkoušky na vysoké škole a ve volném čase pěstoval kulturistiku. A chodil na zábavy a tam se věnoval spíše alkoholu než dívkám.
Kdo byl váš vzor?V sedmé třídě základní škol

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.