Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 16:54:47 - Hranostaj

Muze stat v cele Dais Turecky Erdogan ?

Dobrý den,stále více vidíme,jak Turecko do Sýrie posílá vyzbrojené bojovníky,islamisty,turecká armáda střílí na syrskou armádu a Kurdy...vidíme,jak Turecká armáda pomáhá Daish.Ptám se,můžete 100% vyloučit,že nestojí v celé Daish ERDOGAN ???? Uvažoval o tom někdo ??? Napadlo už někoho ptát se,zda on by nemohl být hlavním organizátorem a úmyslně nehlidat hranice,aby posílal teroristy Daish na útoky na Evropu,ovlivňoval EU (vydíral) a nejen obnovil Osmanskou říši ?Nebylo by to poprvé,co Turek chtěl dobýt Evropu...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 9:55:36 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotazy, ale to, že stojí v čele prezident Turecka považuji na nesmysl. Tak jako některé Vámi uváděné komentáře. V Turecku je v současné době 2,5 milionu běženců v uprchlických táborech a pokud se podíváte na hranici, pak je opravdu problém ji celou uhlídat, aby se přes ni někdo nedostal. Turecko má problém s Kurdy, kteří usilují o svobodný Kurdistán. Podotýkám, že jejich organizace, ať již politické či vojenské jsou zakázány a jsou považovány za teroristické. Proto ty útoky na Kurdy, ať již v Sýrii či Iráku. Polsední teroristický útok v Ankaře, ke kterému se přihlásila kurdská organizace TAR je důkazem toho, že Kurdové využívají ke svým "politickým" cílům i teroristické útoky. Pak je otázka rozdílu mezi bojovníky Daesh a touto činností. Nemám informace, zda turecká armáda střílí na armádu prezidenta Asada, nicméně již jsem popsal velmi komplikovanou situaci v samotné občanské válce v Sýrii a v boji proti bojovníkům ISIL. Souhlasím s tím, že je nutno se z historie poučit. Na druhou stranu je nutno uvažovat rozumně a bez emocí či propagandy.