Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 17:54:57 - Petr Vrana

Na čí stranu se přidáte ?

K nové "Sobotkově levici" vítačů"
====
http://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Bohuslave-Bohuslave-Premier-Sobotka-vysekl-poklonu-tem-kteri-jezdi-pomahat-uprchlikum-To-je-budoucnost-levice-rekl-A-toto-nastalo-418898
=====
anebo k zastaralé skupině Zemanovců ?
=====
Vyrobíte si vítací trasparent a dáte 1/2 platu na Solidaritu s "uprchlíky pokud nebude 700tis /uprchlíka a rok stačit ?
????
Anebo budete s občany sbírat víčka od PETlahví na nemocné děti , protože ta 1,1 mld bude v rozpočtu chybět ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 10:05:30 - Ing. Antonín Seďa
 Vaše otázka má dvě roviny. Rovinu osobní a vnitropolitickou a rovinu politickou ve vztahu k solidaritě a odpovědnosti. Takže k té osobní rovině. Pro mne osobně jsou lidé kolem M.Zemana nedůvěryhodní a stále je nutno si připomínat lánskou schůzku, její důvody a její nebezpečnost z pohledu vývoje demokracie. Takže tady pevně stojím na straně předsedy ČSSD a odmítám podkopávání nohou pana premiéra prezidentem Zemanem. Je to nedůstojné a ukazuje to na skutečnost, že namísto práce pro společnost se v řadě případů upřednostňují osobní zájmy. Ta druhá rovina , politická, je zřejmá. Jako sociální demokrat zastávám hodnoty ČSSD a pojmy jako svoboda, demokracie či solidarita jsou pro mne vlastní. Proto odmítám jakoukoliv paušalizaci problému s uprchlíky či dokonce spojování sociálních a zdravotních problémů s uprchlíky. Pro mne osobně je nejdůležitějším úkolem státu zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů. Bez toho nemůže dojít k rozvoji žádné společnosti. Současná vláda po sedmi letetch vlády pravice a po roce vládnutí prezidentem ustavené vlády se snaží napáchané "zločiny" na českých občanech napravit. A jsem přesvědčen, že se jí to daří.  Že vše nejde tak rychle, jak bych si dovedl představit či že je nutno přistoupit na rozličné kompromisy v koalici je také z pohledu demokracie běžné. Žádné radikální řešení k ničemu nepovede a hlavně nic nevyřeší. Pokud začne platit EET a vybere se více daní, pak 1,1 miliardy Kč v rozpočtu scházet nebude. Je totiž nutno dávat peníze i preventivně na řešení problémů s migrací i s uprchlíky.