Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2016 7:18:10 - J. Filípková

Zkorigujete svoji podporu Majdanu

Nebo spolu se Zaorálkem budete dál Majdan-Teroristy tahat do EU ?
Účastník Majdanu: „Ano, střelil jsem policisty do zátylku“ ...... https://birdinflight.com/world/maidan-activist-ivan-bubenchyk-it-s-true-i-shot-them-in-the-back-of-the-head.html

Začali jste už v ČSSD dělat sbírku Solidarity na Ukrajinu? Komunisté byli vedle Vás rovní chlapi , na Ruský Afganistán tak činili 4x do roka .
Víte že ČR bude muset solit , a bude to násobně víc než na "Řecké militaristy a jeich Golden-Sachs finamanagery " (4proc HDP na Německé lodě pro NATO) ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 10:29:33 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím o tom, že jsou Ukrajinci teroristi, jak píšete. Ano, já budu stále podporovat demokratizaci, bezpečnostní, sociální a ekonomickou stabilitu Ukrajiny. Tak jako byl Majdan, tak již bylo historicky řada různých demonstrací, ketré byly krvavě potlačeny. Ano, ČSSD je solidární vůči Ukrajincům, ale zároveň požaduje plnění smlouvy s EU. Pokud ukrajinská politická reprezentace nebude bojovat s korupcí, s oligarchizací, nebude pokračovat v cestě demokratizace celé společnosti a neukončí občanskou válku na východě země, pak rozhodně žádné ústupky či podpora ze strany ČR nebude. Občané naší země by si měli konečně uvědomit, že je českým národním zájmem, aby byl na Ukrajině klid zbraní, aby Ukrajina prosperovala a vzájemně s námi spolupracovala. To, že se to nelíbí RF či našim komunistům je zřejmé. Ale oni zřejmě nebudou nikdy hájit národní zájmy ČR. Nebo si snad myslíte, že bude lepší, když Ukrajinu budou "okupovat" ruské či proruské jednotky, tak jako je tomu po anexi Krymu? Já si to nemyslím a proto je důležitá i politická podpora Ukrajině. A nevím, jakou má souvislost pomoc Řecku při jejich ekonomické krizi (je to mimo jiné země EU a schengenu) s úsilím Ukrajiny dostat se na úroveň členských zemí EU. Tohle mi tedy vysvětlete...