Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2016 0:05:05 - sverma

Nic křivějšího jsem neslyšel

Aby nebyla porušena smlouva NATO s Ruskem o umístění vojenských jednotek u jeho hranic navrhujete jejich neustálou rotaci.. Jste opravdu poslanec ČSSD kterého jsem volil ? A nenavrhnete aby vždy k hranicím Ruska létala letadla s atomovou výzbrojí tam a zpět ? To by taky nic neporušovalo. Že se nestydíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 13:52:09 - Ing. Antonín Seďa
 Já nic nenavrhuji, pouze konstatuji. Společná cvičení jednotek členských států NATO jsou běžná a osobně vůbec nic špatného na těchto cvičeních nevidím. Jedním z úkolů NATO je i odstrašení případného agresora. A pokud nějaká členská země požádá NATO o pomoc, pak je logické, že se mu vyhoví. O tom je společná obrana a společné sdílení hodnot. Opravdu nechápu, proč hovoříte o nějakých atomových zbraních, když tam má být pouze pozemní vojsko, posílená PVO a PRO a stíhací letetctvo. Tyhle jednotky slouží k obraně teritoria a nikoliv k útoku. Otázka je, zda jste mě opravdu volil či nikoli. Pokud ano, jsem tomu rád, protože i pro mne je důležité zajistit bezpečnost země a našich občanů. Takže opravdu nevím, proč bych se měl stydět.