RSDr. Miroslav Opálka

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2016 12:54:59 - richard hybš

KSČM není co bývala

Nesnažím se vás nikam vmanipulovat, ale očekával bych, že jako nejsilnější opoziční strana bude mnohem aktivnější, ale přijde mi, že vy spíš děláte mrtvého brouka a řídíte se heslem, že kdo mlčí, nic nezkazí. Vážím si ale toho, že jste na můj dotaz reagoval. Doufám, že si vezmete k srdci i mou výtku a konečně se probudíte, protože jak píšete, situace je vážná a Dienstbier by měl být podle mě odvolán. Nechápu, proč to nevidíte nebo nechcete vidět? A nebo to vidíte a mlčíte, což je vůbec nejhorší.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.02.2016 12:08:07 - RSDr. Miroslav Opálka
Již jsem náš písemný rozhovor ukončil, ale Vy evidentně ne. Oháníte se svým názorem, ale přitom nesledujete má vystoupení v PS, mé vyjádření v Haló novinách (jinde nemám šanci), mé webové stránky... Ale hodnotíte a kritizujete. Nejsem funkcionář strany a nemám mandát za stranu hovořit. Přesto dodám, že i mne znepokojuje řada věcí a malá akceschopnost uvnitř strany. Nebudu to však bubnovat na vrata! A co se týká vlády, tak Vás upozorňuji, že PK KSČM pro tuto vládu nehlasoval. Odvolat však může ministra jedině prezident na návrh předsedy vlády (po dohodě v koalici). A na to nemá opoziční poslanec opravdu reálně žádný vliv.