Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2016 19:17:47 - mámababička

Jaká diskriminace romských dětí?

Pane poslanče, uvědomujete si vůbec s čím souhlasíte? Jaká diskriminace romských dětí a romů vůbec? Vždyť romové po celé generace nepracují /jsou samozřejmě vyjímky/ a pobírají jen "všelijaké dávky", na které nikdo jiný nemá nárok, neučí své děti češtině, ani obyčejným základům chování, které jsou pro "bílé děti" normální, nemají vůbec zájem svoje děti posílat do MŠ nebo školy!
Jak můžete za diskriminaci romů považovat to, že 6-7 dítě musí mít asistenta, aby ho naučil třeba držet tužku v ruce,základní hygienické a jiné návyky - a to vše ve třídě "normálních dětí", které tohle již dávno umí? Proč se nezasadíte o to, aby romové byli konečně plně zodpovědni za základní znalosti svých dětí a stále jen nekřičeli: to je diskriminácia jako p.Šimůnková? Vžyť Vy podporujete skutečnou diskriminaci "obyčejných" pracujících lidí, kteří neustále "neřvou" o diskriminaci a o své děti se starají - i bez neustálého zvýhodňování -,jako mají romové?
Navštivte romskou rodinu neohlášeně,bez ochranky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.