Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2016 17:24:57 - Elissa

Migranti v západních Čechách

Dobrý den pane poslanče, ráda bych se Vás zeptala, zda něco víte o tom, že z Německa do západních Čech se přesouvají migranti. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Radek-Pokorny-Premier-Sobotka-balamuti-verejnost-Bruselska-cekarna-na-smrt-narodu-propada-chaosu-423506 Možná ČR "navštěvují" zatím jen "turisticky", ale přesto, neměla by to řešit cizinecká policie? Vždyť jsou tu dost pravděpodobně nelegálně. Pár přátel v oné oblasti mám a potvrdili mi výskyt arabských a afrických mladíků v místních ubytovnách a klubech. Moc slušně se prý také nechovají. Děkuji a přeji hezký den, Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2016 15:56:16 - Ing. Antonín Seďa
 Podle posledních údajů ministerstva vnitra se nic zvláštního neděje a je otázkou, co jsou takzvaní migranti zač. Včera naše cizinecká policie chytila tureckého převaděče se čtyřmi afghánci, takže naše hranice sledujeme. Ovšem nelze zaručit, že tito migranti jsou již lidé, kteří získali azyl v sousedním Německu. A pak mají právo vycestovat do jakékoliv země EU, včetně naší republiky. Zároveň ale platí, že tito občané musejí dodržovat zákony naší republiky. To je pak věcí orgánů činných v trestním řízení. Nicméně nepředpokládám, že se nějací migranti, ať již legální či nelegální přesouvají z Německa k nám. Co by tady vlastně dělali?