Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2016 12:53:22 - michal hrášek

politická televize

Nemyslíte, že by se hodila nějaká politická televize, která by se ani tak nevěnovala zprávám jako takovým (viz 24), ale měli v ní možnost vystupovat politici, komentovat své postoje, občané by se na ně mohli obracet s dotazy a tak? A ideálně by mělo jít o živí přenos, protože už mě nebaví, jak média vše zkreslují a překrucují. Co vy na to? Možná mi namítnete, že je dnes internet, ale právě tam se najdou největší hoaxy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2016 16:05:37 - Ing. Antonín Seďa
 No po pravdě takto měla fungovat ČT 24. To, že tak nejede a jsou v ní spíše komentáře předem vybraných a pozvaných politiků, novinářů či odborníků je věc jiná. Včera jsem sledoval po dlouhé době přímý přenos "diskusního" pořadu paní Jílkové Máte slovo a musím říci, že tento pořad zase dlouho sledovat nebudu. Tohle přece není diskuse na úrovni, tady se neodpovídá na dotazy atd. Je to spíše ostuda, co někteří poltiici či lidé mohou k danému tématu vyplodit za bláboly a dezinformace. Jinak existuje docela dobrý pořad na ČT 24 Interview 24, kdes se na otázky odpovídá. Taktéž jsou někdy poučné Události a komentáře ve 22 hodin. Nicméně platí, že je věcí novinářů, koho si tam pozvou za osobnosti. Já osobně jsem proti politické televizi, protože ta může být vždy zneužita poltiickou reprezentací. Proto byla zvolena forma veřejnoprávní televize. Tady bych viděl potřebu zapojit do komentářů více starších osob či osob ve středním věku. Myslím si, že pluralitě názorů neodpovídá tolik mladých komentárů v rámci veřejnoprávní televize.