Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2016 7:32:18 - Eduard Pytel

Do Evropy ma prijit 8-10 mil.migrantu...

A kam s nimi ?A kdo to zaplatí,když německý,švédský sociální systém spadne ?Začne rabování a občanská válka ?Německo odvážné mluví,že může maximálně přijmout milion,ale jak,když nezvládá ani již příchozí,neví,kde jsou,kriminalitu a násilí nezvládají,nemají pro ně ubytování a "Mutti Merkel" si pozvala ekonomické migranty,neboť prece i oni mají právo na německé bohatství...proč se s nimi nerozdeli ona sama,neboť neměla právo jednat za celé Německo -vyplývá z německé ústavy...Co bude po zhroucení jejich systému,popř.co nastane po zhroucení toho našeho,když v Čr z 10.mil. dělá jen 2,5 mil. a značná část ve státní správě...Jinak němci již staví cca 130 mil.plot...a jak se budeme chránit my,když už němci staví,my budeme jen hloupe koukat a mluvit,že ploty nechceme ?Pokud je chtějí Němci,i já je chci k ochraně !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2016 10:54:19 - Ing. Antonín Seďa
 Předně, odhady těch až 10 milionu uprchlíků jsou z pohledu pokračování násilí a občanské války v Sýrii. Dnes je uzavřeno příměří, ale cesta k bezpečnostní a politické stabilitě této země je prozatím v nedohlednu. Nicméně problém s migranty si uvědomuje nejen EU, ale i naše země. Proto ta dohoda s Tureckem a politický tlak na tuto zemi , proto i ta finannčí pomoc. Stejný talk je i na Řecko a existuje plán B na uzavření celé balkánské cesty. Ano, omezení migrace je nunté a tady vidím stejné nebezpeční jako vy. Zejména z pohledu zajištění bezpečnosti našich občanů. Ale prozatím nemusíme stavět žádné ploty či posilovat hlídky cizinecké policie, protože přes naše území jdou do Německa a dalších západních zemí pouze jedinci a ty se daří odchytávat. Dalším důležitým opatřením je boj proti převaděčům, protože migraci lze výrazně omezit zrušením těchto mafiáckých převaděčských sítí. No a kdo to zaplatí? No přece daňoví poplatníci, tak jako obvykle. Ani ČR, ani EU nemá vlastní výnosy (kromě státních podniků) a tak je nunto sanovat problémy s migrací ze státního rozpočtu. Vždy je však mít na mysli, že se jedná o bezpečnost země a občanů. Proto je základním úkolem státu zajistit vnější a vnitřní bezpoečnost země. A to Česká republika i naše vláda činí. A to nejen přijatými opatřeními, ale i mezinárodní pomocí, včetně té finanční.