MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 13:53:44 - Jája a Pája

koalice

Dobrý den, vím, že koaliční strany nejsou z jednoho těsta a neshodám se nevyhnete. Proč ale vždy přichází před volbami? zajímá mě to i proto, zda si dokážete představit, že byste v této trojkoalici pokračovali i po volbách? Já totiž od sněmovních voleb žádnou zásadní změnu nečekán. Vy posílíte na úkor ČSSD, ODS na úkor TOP 09 a nové extrémistické uskupení možná zabodují na místo úsvitu. Možná posílí i Lidovci na úkor ČSSD. Vidíte to podobně? PS: Samozřejmě vím, že koalice se formálně tvoří až po volbách, ale mě zajímá Váš názor teď. :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 20:22:25 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážení plavčíci,

když si přečtete svůj dotaz, zřejmě je určen spíše "zaměstnanci" firmy ANO. Já jsem však stále členem ČSSD. Dvakrát totiž zmiňujete posilování soupeřů právě na její úkor. Což bude asi zase pravda a mne to mrzí. Už těch našich minulých "vítězných" 20% bylo hodně ušmudlaných. Ale musím uznat, že sami pro změnu neděláme mnoho. Naopak, bohužel. Jako by neplatilo "moudrému napověz".

Jinak proč náhle takové koaliční spory je otázka nikoliv pro prosté vojáky, ale lépe pro naše potentáty. Těm, přiznávám, často sám nerozumím. Souhlasím však s Vámi, že takový styl není k ničemu. Jde-li fakt o zem, ne jen o pocit moci. A mnoho zřejmě ani volby nezmění. Stran je prostě na tak malou zem až příliš. Ale hledejme na všem něco pozitivního - zase můžeme mít o to více předsednictev! A jak pravil, byť v jiné souvislosti, jeden bývalý předseda: "No, uznejte, kdo na to má?"

S pozdravem nikoliv řezník Krkovička, ale jk