Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 21:36:30 - tarot

Merkel

Dobrý večer,jistě čtete pane poslanče poslední vyjádření Merkelové!!Jste členem řekněme zatím vládnoucí strany v jejimž čele máte slabého předsedy vlády Sobotku!Proč se nikdo neozve proti tomu ,jak Merkelová mluví za celou EU!!Vám to nevadí jak se Merkelová chová!!Ona je co?Všichni máte plná ústa jednotné EU,a ona se chová jako jeden v roce před 2.sv.válkou!!Ta podoba je úžasná!!Co vy na to??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2016 10:00:25 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Předně nemohu souhlasit, že pan B.Sobotka je slabý předseda vlády. Já si myslím opak. Možná, že si neuvědomujete obrovskou zodpovědnost za vedení státu, která leží nikoliv na panu prezidentovi, ale na premiérovi. A pokud tedy tvrdíte, že je slabý, pak bych rád věděl v čem konkrétně a určitě bych vám vaše tvrzení na základě faktů vyvrátil. Nyní k vašim dotazům. Již jsem odpovídal na podobný dotaz a souhlasím, že paní kancléřka si plete vedení Německa s vedením EU. Ano, paní Merkelová by se měla mírnit a neměla by se vyjadřovat za EU. To, že řada zemí odmítá její povinné kvóty je nejen logické, ale i správné. Německo každoročně přijímá  kolem půl milionu přistěhovalců coby pracovní sílu. Podobně jsou na tom další bohaté státy EU. To ale paní Merkelovou neopravňuje jakkoliv kritizovat ty země a ty politiky, kteří s povinným přerozdělováním nesouhlasí. A něco jiného je solidarita v EU, na které se ČR také podílí, a něco jiného je prachsprosté vyhrožování či zastrašování oponentů. Ano, i mně vadí chování paní Merkelové a nejen jí. Srovnávat jednání demokratky Merkelové s chováním Hitlera bych se opravdu neodvážil, protože by to nebylo spravedlivé ani přesné. Takovéto konotace jsou velmi nebezpečné a k ničemu nepřispějí. Řešení migrační krize není jednoduché, protože je tam mnoho zájmů a složitostí. Nicméně EU musí dohlédnout na plnění schengenských dohod a podle mého názoru již EK měla dávno zakročit vůči Řecku.