Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.03.2016 10:53:54 - Bradáč jiří

Poslancovy "obezličky " , hrůza ..... ?

Inkluzi jsem podpořil , "protože jsem byl ubezpečován" /kým/.... bože co vy jste za poslance ??? že jste se nezeptal "tajemn=ho ubezpečovatele" :
1.Jaké jsou výsledky 3 letého zkušebního projektu alespoň na 3 -30 školách ? ....( proč žádný nebyl ?).... nařízení EU je "nade Vše" i nad Vaše svědomí a zbytek rozumu ?
2.Jaké ponese výhody oproti stávajícímu "praxí odzkoušenému stavu , který byl prospěšný...
3.jste ochoten napravit svoji chybu a požadovat odložení začátku projektu min o 3 roky než se alespon na pár školách odzkouší....
4.Jste ochoten uznat že výběrem "druhé Buzkové" ublížil "nejlepší premijér" (dle Vás) , školství. A to je Vážná věc....jste nepoučitelní a prodejní jako s EU.
Ta inkluze je jako by jste jako letecký technik poslal do vzduchu letadlo s pasažéry bez zkoušek na zemi , zkušebního letu a nav íc za kniplem s "Pannou Márií"

Jako Volič Zlínského kraje si přeji "všechno zlé pryč" včetně politikách rutinérů jako Vy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2016 12:18:21 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, proč útočíte. Nemohu na každý dotaz psát elaborát, to bych opravdu nic jiného nedělal. Já Vám neberu Váš názor, tak prosím respektujte i ten můj. Předně žádný zkušební projekt neběžel, pouze řada škol již tuto inkluzi, na své náklady zajišťovala. takže žádné vyhodnocení není. Protože však těch případů bylo málo, přistoupilo MŠMT k inkluzi tak, aby pomohlo k většímu začlenění hendikepovaných. To je jedna z výhod, kdy bude možno daleko snadněji a za finanční podpory, která doposud nebyla, integrovat tyto děti do tříd. Nevím, proč srovnáváte současnou ministryni Valachovou s exministryní Buzkovou. Možná proto, že obě jsou ženy. Nevím, zda premiér udělal či neudělal chybu se jmenováním paní ministryně, ale nemyslím si, že  by ublížil školství. Já mám s paní ministryní dobrou zkušenost při řešení problémů, které jsem v resortu pomáhal řešit, a to i za předchozích ministrů. Jak jsem uvedl, resort školství má daleko větší problémy, než je či bude inkluze. A srovnávat inkluzi s letounem je opravdu trapné a dokonce nevkusné. Ano, přiznávám, že jsem v politice dlouho, ale vaše tvrzení, že jsem rutinér, který by měl odejít je opravdu zcestné. Raději se podívejte na práci, kterou jsem jako zákonodárce a politik odvedl a nekritizujte mě za to, že se k inkluzi stavím jinak než vy. Naopak se ukazuje, že ti "noví" politici nejsou lepší než ti staří a úroveň poslanecké sněmovny, ať již odborná či politická jenom klesá. Jinak jsem informace dostal od kolegů a kolegyň ze školského výboru, kteří jsou z praxe a dokonce řada z nich má s inkluzí zkušenosti . A také od zaměstnanců MŠMT.