Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2016 8:34:10 - Vojta Kalaš

Neměl by jste se vykašlat na "kožíšky" ???

Myslíte si že Kalousek ocení že ten zákon navrhujete s ním taky ? -)? -) ? -)
Jako "hlavní spojka ČR na NATO" by jste měl začít bubnovat , nebo spustit v ČR sirény ohrožení a ne nám tajit tak závažné informace.-)
......Särts, který je ředitelem strategického komunikačního centra NATO v Rize, tvrdí, že je dokázáno, že Rusko financuje extremistické síly v Evropě a existují důkazy, že Rusko v Německu agituje proti Merkelové. Podle něj se Rusko snaží svrhnout Merkelovou tím, že vede informační válku, jejímž cílem je vyvolávat hněv proti uprchlíkům.... Viz the guardian ...http://goo.gl/8WQpGz

Neměl by jste "Všechny xenofoby v ČR" nechat označit rudou barvou jako Putinovy agenty a poslat na převýchovu válčit za USA minimálně do Afganistánu , když nemají rádi musláky a nedovedou jako vy ocenit jejich kulturní obohacení ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2016 10:18:24 - Ing. Antonín Seďa
 Žijeme v demokracii a já tvrdím, že zaplať PánBůh za to. Takže pokud se neporušují zákony naší země, pak jako demokrat nebudu zasahovat. Co se týká zákona o ochraně zvířat či zákazu chovu kožešinových výrobků, tak souhlasím, že to není žádné top téma v současné bezpečnostní situaci. Mimochodem, tak jako to pro mnohé občany není tématem odškodnění bývalých vojáků, střet zájmů či nový zákon o veřejných zakázkách. Nicméně nevím, že bych zákon navrhoval spolu s panem Kalouskem a jeho TOP 09. Nelze všude vidět pouze ekonomiku, peníze či bezpečnost. Vždyť celá společnost stojí i na jiných hodnotách. Nicméně rozumím tomu, že upozorňujete na propagandu, která je zaměřena proti EU i NATO. Ano mám informace o této skutečnosti a proto také působím coby politik proti těmto trendům a názorům. To ovšem neznamená, že jako zákonodárce pominu i řešení dalších problémů naší země. Zneužívání migrační krize v politický propěch a ve prospěch úsilí prezidenta Putina destabilizovat Evropu je zřejmé. Kdo to nevidí, je slepý. Já osobně odmítám jakýkoliv boj proti ruskému národu, který je nám velmi blízký. Na sruhou stranu neztrácím historickou paměť a i nedávné události ukazují, že ztráta paměti nahrává destabilizaci a dělení společnosti. Co se týká islamofobie a populismu, tak musím říci, že nahrávají pouze extrémním stranám a zejména nikdy nevyřeší problém s migrační krizí. Ano, možná, že pro některé strany ve výhodné se znovu oplotit a diktovat poté občanům ideologii. Ale pro mne, jako demokrata to není cesta ke svobodné a demokratické společnosti.