Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2016 13:06:54 - tarot

EUROMED

Dobrý den pane poslanče,ve vaší odpovědi v dotazu,,inkluze´´na dotaz zda jste četl EUROMED odpovídáte ,že propagandistické servery nečtete,já se obávám,že tohle je oficiální dokument známý taktéž jako barcelonský proces!Doporučuji přečíst a nebát se té propagandy,ono být jen jednostranně politicky vyhraněný a nenaslouchat i druhé straně je jen na škodu!K tomu co řekl papež ,pokud opravdu souhlasíte tak tedy potěš panbůh!!Já si pod tím obohacením totiž představuji a myslím,že právem teroristické útoky v Paříži,sexuální útoky v Německu,teroristické útoky ve Španělsku a další zvěrstva páchaná obohacovači!Zdá se ,že i představitel církve se zřejmě pomátl,co vy na to?Všechny tito činy jsou páchány islámisty!! A opravdu nevidím jediný důvod proč tímto máme být v Evropě OBOHACOVÁNI!!!Nikdy by k tomu nemuselo dojít kdyby se představitelé zkostnatělé EU k tomu postavili jako náš vzor USA třeba na Mexické hranici,nebo Austrálie a o tom to je!!Jenom chtít a změnit pravidla hry!Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2016 8:50:53 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, zda pro evropské řešení jsou vzorem USA či Austrálie. Já souhlasím, že je třeba migrační krizi řešit a to se děje. Hlavně prosím nestrašte občany v ČR, kde migrační krize není. Alespoň prozatím s tím, že jak policie, tak armáda jsou pro případ zhoršení bezpečnostní situace připraveni. Teroristické útoky v Paříži, ve Španělsku aj. jsou různého druhu a ne všude je spáchali islamisté, jak tvrdíte. To, že z bezpečnostního hlediska lze zabránit teroristickým útokům není pravda. Je možno pouze eliminovat tím, že posílíme sledování lidí a posílíme pravomoci zpravodajských služeb, ale zabránit jim lze velmi těžko. Problematické je začleňování, chcete-li integrace migrantů, zejména z jiných kultur, do většinové společnosti. V řadě zemí se to daří, tam kde se vytváří rozličná gheta nikoliv. Je to problém nejen sociální, kulturní či vzdělanostní, ale i bezpečnostní. Co se týká papeže Františka a jeho výrok o obohacování evropské populace o migranty, tak jsem to již vysvětloval. Zásadní je, že nelze jakékoliv trestné činy paušalizovat podle rasy či vyznání. Takto se opravdu chovají fašisté či xenofobové. Demokrat se neřídí kolektivní vinou. Platí, že všichni musejí dodržovat platné zákony. A pokud je nedodržují, pak musejí být potrestáni.