Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 11:06:19 - Ing. Blahuš M.

Můžete blíže upřesnit to kulturní obohacení islámem

o kterém tak bájíte ???
Víte ta Vaše NATO pohádka ze Státní služební cesty do SA o demokracii a lásce v SA mne nepřesvědčila o kuturním obohacení s ohledem na jejich válčení v okolí .
Mohl by jste konrétně říci alespoň 5 konkrétních věci kterými nás obohatí ( možná s papežem myšlenou Větší muslimskou úctu k životu --- spočívající ve větší humanitě a pokrokové ekologičtější metodě podřezávání bezvěrců oproti katolickému upalování .
Ale opravdu prosím bez hloupých řečí o STB a zamčených hranicích , komunisté opravdu za "humanismus" kapitalismu a islámu nemůžou.
Děkuji , bez vaší dobré bohulibé odpovědi naše rodina nebude moci s láskou v duši k EU a v srdc i k USA budovat kapitalismus jako Vaše rodina a nebudeme se tak mít "nejlépe v historii ČR" jako Vaše rodina za Váš poslanecký plat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2016 15:32:50 - Ing. Antonín Seďa

 Předně bych chtěl zdůraznit, že se za svůj poslanecký mandát nestydím. od listopadu 1989 jsem členem sociální demokracie a až do roku 2002 jsem se živil jako konstruktér letadel. od roku 1994 pracuji v zastupitelstvu města. Ano, nikdy jsem nepodnikal, ale poctivě jsem pracoval. takže mi nic nevyčítejte. Dokonce ani ten kapitalismus, který tady byl založen jinými politiky a jinými politickými stranami. A také se prosím neotírejte o moji rodinu. Jsem rád, že jsem oba své syny vychoval s manželkou ke slušnosti a poctivosti. I vy jste měl možnost a stále tu možnost máte, vstoupit do politické strany a snažit se tím tolik kritizovaným poslancem stát. Tolik úvodem.

A nyní k dotazům. Já jsem pouze napsal, že souhlasím s papežem Františkem, že uprchlíci nás mohou obohatit. Vy to stále vztahujete na uprchlíky z muslimských zemí. Přitom v minulém roce bylo uděleno cca 1600 azylů, z toho 650 bylo Ukrajinců, po 150 Kubánců a syrských křesťanů. Ti také přišli z muslimské komunity a snad nebudete tvrdit, že ti nás ohrožují. Služební cestu jsem absolvoval v rámci PS NATO a můžete si o ní přečíst na mých webových stránkách. Takže k těm pěti konkrétním věcem. Láska k bližnímu (rodičům a rodině). Podpora morálních hodnot nad spotřebou. Vztah k národu a náboženství. Hrdost nad svou historií a svými předky. Soudržnost společnosti a úcta k tradici, právu a zákonům. Je škoda, že se neřídíme při svém jednání a chování křesťanskými tradicemi. K tomu nemusíme být věřící, ale držet se tradice a kulturního dědictví.

Závěrem chci říci, že pokud považujete komunistický režim za demokratický, kde byly omezovány základní lidská práva, za demokratický a za "úcty hodný", pak se opravdu obávám, že jsme žili na jiné planetě. Tím ovšem netvrdím, že vše za současného režimu je v pořádku. Osobně jsem dostatečně kritický, abych na tyto nepravosti poukazoval.