PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 13:35:33 - Michal Sandr

Volby na Slovensku a znovuvzkříšení SPR RSČ

Dobrý den pane PhDr. Sládek. Chci se Vás zeptat na Váš názor na, pro mne nedemokratický postoj, vládnoucích klik a hlavně slovenského prezidenta Andeje Kiska na Lidovou stranu Naše Slovensko pana Kotleby. Přečetl jsem si důkladně program této strany, ale nenašel jsem tam fašistické prvky. Nacionalistické ale ano, ale to si myslím, že v této době, kdy nám hrozí koloniozace Evropy a i chaoz, zmatek a i bezpečnostní rizika v Evropě kvůli nelegálním ekonomickým imigrantům je přirozené! Podle mne by se měl stát nejdříve postarat o své pracující, invalidní a nebo staré občany a potom o ty ostatní! Jestliže stát žije stále na dluh, měl by se také podle toho zařídit a nezadlužovat se ještě více!!! A nebo NEBRAT těžce vydělané peníze svým občanům!!! Zajímal by mne také Váš názor na šance nově se probouzející strany SPR RSČ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2016 18:41:00 - PhDr. Miroslav Sládek
 Naprosto souhlasím s vámi, že hysterické reakce na úspěch pana Kotleby jen odhalují pravou tvář a záměry současné vládnoucí garnitury.Jinak jsem si jist, že obnovená SPR - RSČ uspěje. Nejen kvůli léty prověřenému programu, ale také pro svoji stálost v názorech a plnění slibů.Děkuji za dotaz.