Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 17:33:38 - Docent

Jasná Vlastizrada premiéra za čssd

Ještě jednou Dobrý den pane poslanče, tak jak jsem předpokládal Sobotka opravdu nepřekvapil, protože před chvíli jsem se dočetl, že Česká republika je podle premiéra (ČSSD) připravena přijmout syrské uprchlíky přímo z Turecka. Napadají mě jen sprostá slova. Opět se potvrdilo, že názor většiny lidi je Vedení strany ukradené a řídí se úplně něčím jiným! Pane poslanče sledoval jste Slovenské volby? Víte jak dopadly? Totální překreslení politi. mapy! Všechny standartní, mainstream strany, které se řídí heslem EU uber alles dopadly velmi špatně - SDKU, KDH po 20 letech mimo parlament, naopak strany, které měli opačná stanoviska získali - SAS, SNS, Sme rodina a překvapivě i lidová strana župana Kotleby. Fico vystupoval velmi tvrdě (a dobře), ale i tak ztratil hodně, protože si lidé všimli, že něco říká doma a jeho vlastní europoslanci pak v ev. parlamentu hlasují úplně jinak (jak je to možný?). Kdy přestanete dělat hloupou politiku, která vede naši ještě krásnou zemi do záhuby?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2016 18:31:08 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že já osobně či sociální demokracie dělá hloupou politiku, která žene, jak tvrdíte naši krásnou zemi do záhuby. N vše vidět pouze optikou migrační krize. Vždyť pan premiér říká to, co říkal v době, kdy jsme se jako země postavili proti povinným kvótám. Již tehdy říkal, že můžeme přijmout více než těch "přidělených" 1680 uprchlíků. Rozdíl v tom je a obrovský. ČR není vazal EK a chce si rozhodovat o tom, koho přijme sama. tady stojím za naší vládou i premiérem. Nyní se ukazuje, že naše aktivita v EU , včetně našich návrhů, přináší ovoce. Nejdůležitější je totiž zastavit migrační vlnu, která by v létě gradovala. Několik set přijatých a prověřených uprchlíků není pro nás bezpečnostní či sociální či ekonomický problém. Jinak souhlasím s názorem na výsledek voleb. Ale není to pouze o EU, jak tvrdíte, ale o populismu´, korupci a únavě z politických stran, které vládnou již dlouho a neřeší některé základní problémy společnosti. V případě Slovenska to je zdravotnictví a školství. Nová  politická uskupení jsou liberální  a pravicové, a nahrazují SDKU a KDH. Stačí si vzpomenout na VV či ANO 2011. Historie se opakuje a lidé stále hledají někoho nového. Přesto, že se spálí, tak pod vlivem velkých peněz z byznysu, stejně bude opakovaně volit špatně. Ale to je odpovědnost občana voliče a nikoliv politické strany. Ale máte pravdu, že je třeba situaci analyzovat a hlavně se poučit. Ovšem nejhorší je politik bez názoru a bez myšlenek. Závěrem jsem hrdý, že žiji v ČR, kde se nyní ekonomicky daří. Postupně se také zvyšuje životní úroveň drtivé většiny obyvatel a to je úkol politiky. Nemáme se za co stydět, ale je třeba řešit nejprve ty nejdůležitější problémy a teprve poté ty méně podstatné.