PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2016 18:21:36 - venos

Dohoda s Tureckem

Dobrý den, Vážený pane poslanče, jestliže je ANO proti kvótám, co uděláte proti záměru Sobotky dovážet migranty z Turecka? Imigrační kvóty se týkají Řecka a Itálie. Nikoliv Turecka.Využijete tento fakt proti Sobotkovi?
Spojíte se s opozicí?Když i ČSSD a KDU se spojily proti Babišovi?Dovoz migrantů přece není v koaliční smlouvě, tak co tím porušíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2016 3:19:10 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vážený pane, zprávami z posledního jednání EU s Tureckem jsem i já znepokojen. Je třeba ovšem říci, že z tohoto jednání zatím nevzešel žádný záměr. Turecko na něm předložilo své představy, které země EU zatím nepřijaly /snad to tak zůstane/. O postoji ANO k migraci mohu říci jenom to, že nám jde nikoliv o její omezení, ale o zastavení. A to i za cenu uzavření státních hranic. Jistě jste zaznamenal, že složky policie a celníci nacvičují příslušné kroky. Aktivizuje se i armáda. Jde tedy o postoj celé koalice. Co se týká postoje k migraci, to není záležitost jednotlivých stran. Ujišťuji Vás, že spolupracujeme napříč politickým spektrem. Za sebe mohu říci jenom to, že nebudu nečinně přihlížet dalšímu "Mnichovu".