Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.03.2016 9:05:35 - Kalník Jan

Platí ještě slib ČSSD ministrů ???

že zaplatí matkám platbu ve školkách pro poslední předškolní rok ... tyto náklady jsou min a 1500Kč vyšší než když je dítě doma a řadě matek to bude dělat problémy .
Nebo to byl jen další z nekonečné řady blafů-slibu ....zeptal jste se na to coby "odpovědný poslanec" svých šéfů před schválením "revoluce ve školství" ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2016 10:26:52 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu mluvit za sliby ministrů, ale mohu mluvit za ČSSD. Již před deseti lety prosadila ČSSD, že se za poslední ročník v MŠ neplatí. Takže moc nechápu tento dotaz. Možná máte na mysli další náklady, které souvisejí s oblečením či výbavou dítěte. Pokud ano, pak tyto náklady hradí rodiče. Na tom se nic nemění. Takže ano, jsem zodpovědný poslanec, ale nesouhlasím, že přijatý zákon je nějakou "revolucí ve školství". Osobně jsem však přesvědčen, že by si náš vzdělávací systém nějakou větší "revoluci" zasloužilo. Proto jsem také podpořil řadu pozměňujících návrhů svých kolegů a kolegyň. Některé byly odsouhlaseny, ale některé a z mého pohledu důležité nikoliv. Závěrem chci dodati, že ČSSD nedává žádné "sliby-blafy", jak tvrdíte. naopak jako zodpovědná politická strana má nejpropracovanější program. Mimochodem 9.4. se bude konat Programová konference ČSSD, která odsouhlasí změny v politickém programu na další roky.